Free shipping over 175 lei

TRANSPORT GRATUIT PESTE 175 LEI

0722-234-605

De ce Sambucol?

Bobițe mici, dar puternice

Sambucol cu soc negru oferă un mod natural de acțiune în 3 moduri. Proprietățile dovedite ale socului, la care se adaugă vitamina C și zinc, fac din Sambucol unul din suplimentele nutriționale de top pentru suport sistemului imunitar.

Bobițe mici, dar puternice

Testat științific

✔ Dezvoltat de oameni de știință

✔ Recomandat de experți

Un virolog de talie internațională a adus în prim plan socul și proprietățile sale și a redeschis conversația pe acest subiect, conversație începută din antichitate. Sambucol este suplimentul original utilizat în cele mai multe studii clinice despre fructul de soc și beneficiile lui.

Testat științific

Standarde de fabricație

Datorită procesului unic de extracție și fabricație, Sambucol este singurul produs de pe piață care menține majoritatea proprietățile esențiale ale socului în ingredientul activ Antivirin®. Fructele do soc folosite în produsele din gama Sambucol provin din zone special selecționate, pentru a asigura calitea maximă a produsului finit.

Standarde de fabricație

S-u-p-e-r delicios

Ușurința administrării este importantă pentru produsele Sambucol. De aceea, ne mândrim cu gustul produselor noastre. Sambucol este o gamă recunoscută pentru produsele specializate, eficiente și delicioase.

Întreaga gamă de produse Sambucol este disponibilă în diverse prezentări, pentru ca fiecare membru al familiei să găsească exact ceva potrivit. Poți consulta
Ghidul de Referință pentru mai multe informații.

Desen animat cu o bobiță de soc stilizată
Scroll to Top

Folosim module de tip cookie pentru a a-ți optimiza experiența pe site-ul nostru. Dacă alegi să continui navigarea înseamnă că ești de acord cu utilizarea acestora.