Free shipping over 175 lei

TRANSPORT GRATUIT PESTE 175 LEI

0722-234-605

Protecția Socului Negru

0
0
Subtotal: 0.00 lei
Coșul este gol

Termeni și Condiții

Site-ul sambucol.ro (“Site-ul”) este deținut de Bio Bliss SRL și termenii “Bio Bliss”, “Bio Bliss SRL”, “noi” și “noi” și “nostru/noastră/noștri/noastre” se referă la Bio Bliss SRL, o firmă românească, a cărei adresă este Calea Șerban Vodă 288/65, București 040223, telefon: 0722-234-605, număr înregistrare Registrul Comerțului: J40 / 285 / 2009, cod identificare fiscală: RO 24936550. Ne puteți contacta pe adresa firmei, sau pe email la [email protected]

 1. Contractul încheiat între noi

  Comanda dumneavoastră va fi acceptată după efectuarea plății integrale a produselor comandate. Odată ce primim confirmarea plății, vă vom confirma acceptarea comenzii dumneavoastră printr-un e-mail trimis la adresa de e-mail pe care o furnizați în formularul de comandă. Acceptarea comenzii dvs. creează un contract cu caracter juridic obligatoriu între noi. Numai adulții (adică cei cu vârsta de 18 ani și peste) au dreptul de a încheia contracte cu caracter juridic obligatoriu și, prin urmare, sunt singurele persoane care au dreptul să efectueze tranzacții prin intermediul acestui site. Se interzice folosirea acestui site pentru plasarea de comenzi oricăror altor persoane care nu pot încheia contracte cu caracter juridic obligatoriu. . Dacă nu vă calificați, nu plasați comenzi pe acest site. Comandând pe acest site web, dați o declarație pe care avem dreptul să ne bazăm, că aveți vârsta de 18 ani sau mai mult și că sunteți capabil de a încheia un contract cu caracter juridic obligatoriu.

 2. Preț

  Prețurile plătibile pentru bunurile pe care le comandați sunt cele stabilite pe sambucol.ro.

  2.1.1 Toate taxele noastre sunt în lei (lei, RON) și prețurile afișate includ TVA.

  2.2 Va fi necesar să plătiți suplimentar pentru livrare și este posibil să nu putem livra în anumite locații. Tarifele noastre de livrare sunt cele prevăzute în secțiunea 5.5 din prezentul document.

 3. Dreptul de a vă anula contractul

  3.1 Puteți anula contractul cu noi pentru bunurile pe care le comandați în orice moment până la sfârșitul celei de-a șaptea zi lucrătoare de la data primirii produselor comandate. Nu trebuie să ne oferiți niciun motiv pentru rezilierea contractului și nici nu va trebui să plătiți penalități. You do not need to give us any reason for cancelling your contract nor will you have to pay any penalty.

  3.2 Pentru a rezilia contractul, trebuie să ne înștiințați prin e-mail la adresa noastră de email, [email protected].

  3.3 Dacă ați primit bunurile înainte de anularea contractului, atunci trebuie să le returnați la adresa noastră de contact pe riscul și cheltuiala dvs. Dacă vă anulați contractul dar deja am procesat bunurile pentru livrare, nu trebuie să le despachetați la primire, ci trebuie să le returnați la adresa noastră de contact, pe riscul și cheltuiala dvs., cât mai curând posibil.

  3.4 După ce ne-ați anunțat de anularea contractului, orice sumă debitată de pe cardul dumneavoastră de debit sau de credit vă va fi restituită cât mai curând posibil (maxim 30 de zile de la data efectuării comenzii), cu condiția ca bunurile în cauză să fie returnate de dumneavoastră și primite de noi în starea originală (inclusiv ambalajul). În cazul în care nu returnați bunurile livrate sau nu plătiți costurile de livrare, vom avea dreptul de a deduce costurile directe de recuperare a bunurilor din suma care vă va fi returnată.

 4. Anularea de către noi

  4.1 Ne rezervăm dreptul de a anula contractul încheiat între noi în cazul în care:

  4.1.1 stocul este insuficient pentru a vă livra produsele comandate;

  4.1.2 firma de curierat folosită pentru livrarea comenzii nu livrează în zona dumneavoastră; sau

  4.1.3 unul sau mai multe dintre bunurile pe care le-ați comandat au fost publicate la un preț incorect din cauza unei erori tipografice;

  4.2 Dacă anulăm contractul, vă vom înștiința prin e-mail și vă vom restitui orice sumă debitată de noi de pe cardul dumneavoastră de credit cât mai curând posibil (maxim de 30 de zile de la data efectuării comenzii). Nu vom fi obligați să oferim compensații suplimentare pentru dezamăgirea suferită.

 5. Livrarea bunurilor dvs.

  5.1 Vă vom livra bunurile comandate la adresa de livrare pe care ne-o furnizați în momentul efectuării comenzii. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați de corectitudinea și exactitatea adresei de livrare furnizate.

  5.2 Livrarea se va face cât mai curând posibil după acceptarea comenzii dvs. Dacă ați plasat comanda înainte de ora 12:00, aceasta va fi predată firmei de curierat în aceeași zi. Nu suntem răspunzători de performanțele firmei de curierat.

  5.3 Veți deveni proprietarul bunurilor pe care le-ați comandat în momentul în care acestea sunt expediate către dumneavoastră. Once goods have been delivered to you, they will be held at your own risk and we will not be liable for their loss or destruction.

  5.4 Bio Bliss SRL nu promite că materialele de pe site sunt adecvate sau disponibile pentru a fi utilizate în locații din afara României și este interzisă accesarea site-ului din teritoriile în care conținutul său este ilegal sau ilicit. Dacă alegeți să accesați acest site din locații din afara României, faceți acest lucru din proprie inițiativă și sunteți responsabil pentru respectarea legilor locale.

  5.5 În cazul în care comanda dumneavoastră este returnată la noi deoarece firma de curierat sau serviciile poștale nu au putut finaliza livrarea către dumneavoastră din diverse motive, atunci veți fi suporta costurile de livrare pentru ramburs.

  5.6 Taxe de livrare pentru Sambucol:

  Bunurile sunt expediate în maxim 2 zile lucrătoare de la primirea plății. Dacă, din orice motiv, nu putem expedia comanda în întregime în această perioadă, vă vom înștiința.

  Livrarea se va face la adresa specificată de dumneavoastră în formularul de comandă.

  Taxe:

 • Livrare standard în București: 10 lei.
 • Livrare standard în restul României: 15 lei.
 • Livrare gratuită pentru toate comenzile peste 200 lei.

Utilizăm SameDay Curier pentru toate serviciile de livrare. În general, comenzile sunt livrate în termen de 24 ore de la data expedierii, dacă o comandă este plasată și plătită înainte de ora 11.00. Livrările pot fi făcute la o adresă indicată, sau pot fi trimise la unul din cele peste 360 puncte de ridicare EasyBox din țară (acest tip de livrare se poate realiza numai la achiziționarea unui singur produs). Pachetele livrate la locații de tip EasyBox vor fi disponibile pentru maximum 36 de ore din momentul anunțării prin SMS sau 72 de ore în cazul comenzilor livrate vineri, sâmbătă sau duminică. Dacă aveți o urgență sau o comandă specială, rugăm să ne contactați telefonic în prealabil, pentru a stabili condițiile exacte de livrare. Costurile de livrare sunt precum urmează: produse sub 175 lei – 14 lei livrare la destinatar, 11 lei livrare la EasyBox; livrările peste 175 lei – transport gratuit. În cazul în care un pachet nu ajunge la dvs., vă rugăm să ne anunțați și vom investiga.

Rugăm rețineți, livrăm numai pentru clienții din România.

Dacă aveți întrebări cu privire la comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la [email protected] sau la numărul de telefon +40 (722) 234 605 și să transmiteți numărul comenzii.

Ne pare rău, dar nu putem livra în afara României. Pentru achiziții în Europa și în întreaga lume, vizitați www.sambucol.com.

 • Obligații

  6.1 În cazul în care bunurile livrate nu corespund cu cele comandate de dvs. sau sunt deteriorate sau defecte sau au fost livrate în cantitate incorectă, nu avem nicio obligație față de dumneavoastră decât dacă ne anunțați problema în scris, prin e-mail, în termen de 7 zile lucrătoare de la livrarea bunurilor în cauză.

  6.2 Dacă nu primiți bunurile comandate în termen de 30 de zile de la data efectuării comenzii, nu vom avea nicio răspundere față de dumneavoastră decât dacă ne anunțați problema prin e-mail la adresa noastră de contact în termen de 37 de zile de la data efectuării comenzii. Dacă ne înștiințați despre o problemă în aceste condiții, singura noastră obligație va fi, la alegerea dvs.:

  6.2.1 să remediem orice lipsă sau nelivrare a mărfii.

  6.2.2 să înlocuim orice bunuri deteriorate sau defecte; sau

  6.2.3 să vă restituim suma plătită pentru bunurile în cauză, indiferent de modalitatea pe care o alegem.

  6.2.4 În cazul în care mărfurile au fost pierdute de curier, atunci limitele răspunderii pentru această pierdere pot fi restrânse la nivelul de acoperire din cadrul opțiunii de serviciu de livrare ales de dvs. Deveniți proprietarul bunurilor odată ce acestea v-au fost expediate.

  6.3 Cu excepția cazului în care este stipulat prin lege, nu vom răspunde pentru nicio pierdere, daună sau cheltuieli indirecte sau subsecvente (inclusiv pierderea profiturilor, afacerii sau vadului comercial) care rezultă din orice problemă pe care ne-ați prezentat-o în aceste condiții și nu vom avea obligația de plată cu titlu de compensație, alta decât rambursarea sumei plătite de dumneavoastră pentru bunurile în cauză în temeiul clauzei 6.2.3 de mai sus.

  6.4 Trebuie să respectați și să vă supuneți tuturor reglementărilor și legislației în vigoare, inclusiv obținerea tuturor permiselor de vamă, import sau alte permise necesare pentru achiziționarea de mărfuri de pe site-ul nostru. Importul sau exportul unora dintre mărfurile noastre către dumneavoastră poate fi interzis de anumite legislații naționale. Nu facem nicio declarație și nu ne asumăm nicio răspundere pentru exportul sau importul bunurilor pe care le achiziționați.

  6.5 În pofida dispozițiilor anterioare, nicio prevedere cuprinsă în acești Termeni și Condiții nu este destinată să limiteze drepturile pe care le-ați putea avea în calitate de consumator privind legislația locală în vigoare sau alte drepturi legale care nu pot fi excluse și nici nu pot exclude sau limita în niciun fel răspunderea noastră față de dumneavoastră în caz de deces sau vătămare corporală care rezultă din neglijența noastră.

  6.6 Nu suntem răspunzători pentru nicio întârziere odată ce mărfurile au fost expediate și sunt în posesia curierului.

 • Notificări

  Dacă nu se specifică altfel în mod expres în acești termeni și condiții, toate notificările din partea dumneavoastră trebuie să fie trimise în scris la Bio Bliss SRL, Calea Șerban Vodă 288/65, București 040223, sau electronic la [email protected].

 • Informații pe site-ul sambucol.ro

  Informațiile furnizate pe acest site nu au ca scop diagnosticarea unei boli sau să înlocuiască sfatul medicului. În primă instanță trebuie solicitat sfatul medicului. Vă rugăm să fiți precauți atunci când luați suplimente nutritive sau folosiți tratamente naturiste. În cazul în care produsele pe care doriți să le achiziționați au fost recomandate de medicul dumneavoastră, este important să dezvăluiți istoricul medical complet și detaliile tratamentului dvs. actual pentru a evita potențialele contraindicații. Vă rugăm să cereți sfatul medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 • Forță majoră

  Nu ne vom asuma nicio răspundere față de dumneavoastră pentru nelivrarea bunurilor comandate sau pentru orice întârziere în acest sens sau pentru orice deteriorare sau defect al bunurilor livrate care este cauzat de orice eveniment sau circumstanță în afara controlului nostru, inclusiv, dar fără a se limita la greve , blocaje și alte litigii industriale, defecțiunea sistemelor sau accesul la rețea, inundații, incendii, explozii sau accidente.

 • Invaliditate

  Dacă orice parte a acestor termeni și condiții este neexecutorie (inclusiv orice prevedere în care vă excludem sau răspundem față de dumneavoastră), executarea oricărei alte părți a acestor condiții nu va fi afectată.

 • Confidențialitate

  Confirmați și sunteți de acord să respectați termenii Politicii de Confidențialitate.

 • Drepturile terților

  Cu excepția afiliaților, directorilor, angajaților sau reprezentanților noștri, o persoană care nu este parte la prezentul acord nu are dreptul de a pune în aplicare niciun termen al prezentului acord.

 • Legea aplicabilă

  Fiecare tranzacție efectuată este considerată a fi încheiată în România și, prin urmare, va fi reglementată și interpretată în conformitate cu legislația română. Termenii acestui act constitutiv (și orice litigiu, controversă, procedură sau pretenții de orice natură în legătură cu acestea) vor fi reglementate și interpretate în conformitate cu legislația română și instanțele din România vor avea jurisdicție exclusivă în legătură cu aceasta.

 • Întregul acord

  Acești termeni și condiții, împreună cu prețurile actuale, detaliile de livrare, ofertele speciale, datele de contact și Politica de Confidențialitate, stabilesc întregul nostru acord privind furnizarea bunurilor comandate de dvs. Nimic din ceea ce ar putea spune orice agent de vânzări în numele nostru nu ar trebui să fie înțeles ca o variație a acestor Termeni și Condiții sau ca o reprezentare autorizată cu privire la natura sau calitatea oricăror bunuri pe care le oferim spre vânzare. Cu excepția fraudei sau a denaturării frauduloase, nu vom avea nicio răspundere pentru faptul că o astfel de reprezentare este falsă sau eronată.

  14.2 Nu oferim nicio declarație sau garanție cu privire la completitudinea, corectitudinea sau conformitatea în orice scop a informațiilor și a ilustrațiilor aferente publicate pe site-ul nostru . Din când în când, site-ul nostru poate conține inexactități tehnice sau erori tipografice. Orice răspundere a Bio Bliss SRL, care rezultă pentru astfel de inexactități sau erori, este în mod expres exclusă în măsura permisă de lege.

  14.3 În pofida dispozițiilor anterioare, niciunul din acești Termeni și Condiții nu este destinat să limiteze drepturile pe care le-ați putea avea în calitate de consumator în temeiul legislației locale în vigoare sau al altor drepturi legale care nu pot fi excluse și nici nu pot exclude sau limita în niciun fel obligațiile noastre față de dumneavoastră pentru orice deces sau vătămare corporală care rezultă din neglijența noastră.

 • Mărci

  Toate mărcile comerciale, numele de produse și numele de companie sau logo-urile de pe acest site aparțin proprietarilor respectivi. Ca reprezentant al for PharmaCare Europe, Bio Bliss SRL nu acordă permisiunea cu privire la utilizarea unor astfel de nume de mărci, nume de produse sau titluri sau drepturi de autor, iar o astfel de utilizare poate constitui o încălcare a drepturilor proprietarilor.

 • Forță majoră

  Bio Bliss SRL nu va încălca prezentul contract sau nu va fi răspunzătoare pentru nicio întârziere a executării dacă, în măsura în care orice întârziere sau nereușită se datorează unor circumstanțe independente de voința sa rezonabilă, inclusiv, fără limitare, greve, blocaje și alte litigii industriale, defecțiuni ale sistemelor sau acces la rețea, inundații, incendii, explozii sau accidente. 16. Invaliditate În cazul în care oricare dintre părțile din acest acord nu pot fi aplicabile (inclusiv orice clauză în care ne excludem răspunderea față de dvs.), executarea oricărei alte părți din acest document nu va fi afectată.

 • Invaliditate

  În cazul în care oricare dintre părțile din acest acord nu pot fi aplicabile (inclusiv orice clauză în care ne excludem răspunderea față de dvs.), executarea oricărei alte părți din acest document nu va fi afectată.

 • Scroll to Top

  Folosim cookie-uri pentru a vă personaliza experiența pe site-ul nostru. Prin apăsarea butonului “OK”, confirmați că sunteți de acord cu utilizarea acestora, în conformitate cu politica noastră privind modulele cookie.