Free shipping over 175 lei

TRANSPORT GRATUIT PESTE 175 LEI

0722-234-605

Ce este Sambucol?

Secretul nostru este socul negru

Sambucol reprezintă o gamă de suplimente nutriționale delicioase, care utilizează calitățile unice ale socului. Socul conţine flavonoide, care sunt abundente în antioxidanţi. Gama Immuno Forte conține în plus vitamina C și zinc, bine cunoscute pentru capacitatea lor de a susține sistemul imunitar.

Bobite soc negru dintr-o livadă Sambucol

Socul este folosit de secole ca remediu natural. Fiecare sticlă de Sambucol conține sucul a sute de bobițe de soc integrale. Socul este printre alimentele cu cea mai mare capacitate antioxidantă din lume – dublă față de oricare alt fruct (conform scalei ORAC: Oxygen Radical Absorbance Capacity = Capacitatea de Absorbție a Radicalilor Liberi ai Oxigenului). Ca și termen de referință, are capacitate antioxidantă dublă față de afine sau merișor. Antioxidanții întăresc sistemul imunitar, prin neutralizarea efectului dăunător al radicalilor liberi.

Sambucol este suplimentul original de pe bază de extract de soc care întărește sistemul imunitar, pentru ca tu și familia ta să vă menţineţi sănătoşi pe tot parcursul anului.

Bobite soc negru dintr-o livadă Sambucol

Istoric Sambucol

Sambucol Jar CODr. Madeleine Mumcuoglu, un virusolog de renume mondial, a dezvoltat Sambucol în 1991, în urma cercetărilor asupra proprietăților antioxidante ale fructului de soc. Acest lucru se datorează unui anumit timp de flavonoide, numite antocianine (antociani). Acestea sunt cele care dau culoarea închisă fructelor și legumelor – în cazul nostru, culoarea mov închis a fructelor de soc “negru”. Antocianinele au o capacitate remarcabilă de a stimula sistemul imunitar. Ele reprezintă antioxidanţi naturali puternici, care protejează celulele organismului împotriva radicalii liberi.

Dr. Madeleine Mumcuoglu a recunoscut potențialul flavonoidelor din soc și a pus la punct un proces unic de extracție și fabricație, care face ca beneficiile naturale ale fructului de soc să fie păstrate și maximizate. De atunci, Sambucol a devenit un supliment de încredere, cu utilizatori fideli în întreaga lume.

Sambucol este vândut în prezent în peste 50 de țări din lume și este #1 în topul vânzărilor în categoria sa, la nivel mondial.

DR MM HR

Dr. Madeleine Mumcuoglu

De ce Sambucol?

Puțină explicație științifică

Sambucol oferă un mod natural de acțiune pe 3 căi. Socul, combinat cu vitamina C și zinc, ingrediente recunoscute pentru rolul lor în protecția celulelor împotriva stresului oxidativ, fac din Sambucol unul din cele mai eficiente suplimente alimentare pentru suport imunitar.

  • Dezvoltat de oamenii de știință
  • Recomandat de experți

Un virolog proeminent a redeschis conversația pe marginea beneficiilor fructului de soc pentru sănătate și a propulsat produsele pe bază de soc în loc de frunte pe rafturile farmaciilor moderne și a magazinelor cu alimente sănătoase.

Aproape 30 de ani de cercetare științifică fac din Sambucol cel mai cercetat produs pe bază de soc negru soc din lume.

Sambucol Original este suplimentul alimentar utilizat în cele mai multe studii clinice despre fructul de soc și beneficiile lui, în care au încredere milioane de oameni din întreaga lume.

Scientifically Tested

Testat științific

Calitatea producției

Sucul de soc folosit în producția Sambucol este identic cu cel folosit în studiile științifice, publicate la nivel mondial, despre fructul de soc și beneficiile lui. Metodele de extracție și fabricație implicate în procesul de producție fac ca beneficiile naturale ale fructului de soc să fie păstrate și maximizate, în paralel cu controlul strict al consistenței loturilor.

Socul folosit în producția Sambucol este cultivat și recoltat respectând GMP (Good manufacturing practices, Bune Practici Agricole), asigurând trasabilitatea completă a procesului. Sezonul de recoltare pentru Black Elderberry are loc de la mijlocul lunii august până la mijlocul lunii septembrie. Printr-o colaborare strânsă între fermieri, producători și oamenii de știință este asigurată consistența impecabilă a produsului.

Sezonul recoltei are loc în Austria și Ungaria în perioada august-septembrie, când fructele sunt coapte, suficient de mari și boboțele au devenit de culoare purpuriu-neagră. Folosim numai soiul de soc premium Haschberg, iar recoltarea se asigură manual, din arbuști selecționați, cultivați în livezi exclusive. Socul Haschberg   are conținut de antocianină chiar și dublu comparat cu socul comun și superior chiar și soiurilor similare (Sambucus Nigra L (Europa)).

Sambucol Orchard Official

Livada Sambucol Haschberg

Sambucol folosește sute de tone de soc în fiecare an și este un brand de încredere, care se califică în conformitate cu legile europene stricte privind sucul de fructe. Alți producători pot folosi același soi; cu toate acestea, procesul specific de producție Sambucol face ca beneficiile naturale ale fructului de soc să fie păstrate și maximizate.

  • Fructele noastre sunt culese manual o dată pe an, măcinate și presate la rece, folosind tehnologie de ultimă oră.
  • Microfiltrarea suplimentară asigură conservarea celor mai înalte niveluri de fitonutrienți.
  • Sucul este stocat într-un sistem aseptic, fără solvenți sau alcool.

Atunci când este gata de fabricație, fiecare lot este transportat la unitățile noastre europene de producție, unde produsul finit se fabrică în condiții complete GAP/GMP (Good Agricultural Practices/Good Manufacturing Practice; Bune Practici Agricole/ Bune Practici de Fabricație).

Manufacturing Standards

Bobițe mici, dar puternice

Sambucol Orchard Official

Livada Sambucol Haschberg

Gustul

Ușurința consumului este importantă pentru Sambucol, iar acest lucru se datorează în mare parte gustului. Sambucol este un furnizor bine-cunoscut de produse de specialitate, eficiente, delicioase.

Sambucol are o gamă completă de produse în diverse formate delicioase, potrivite pentru întreaga familie. Vă rugăm să consultați Ghidul de referință> pentru mai multe informații.

Berry Delicious

S-U-P-E-R Delicios

Scroll to Top

Folosim cookie-uri pentru a vă personaliza experiența pe site-ul nostru. Prin apăsarea butonului “OK”, confirmați că sunteți de acord cu utilizarea acestora, în conformitate cu politica noastră privind modulele cookie.