Free shipping over 175 lei

TRANSPORT GRATUIT PESTE 175 LEI

0722-234-605

Protecția Socului Negru

0
0
Subtotal: 0.00 lei
Coșul este gol

Când poate ajuta Sambucol?

Sprijin al sistemului imunitar, pe tot parcursul anului

Sambucol sprijină sistemul imunitar pe tot parcursul anului. Vă sugerăm gama Immuno Forte, pentru sprijinul zilnic al sistemului imunitar. Măriți doza în timpul iernii (a se vedea indicațiile pentru detalii).

În sezonul rece sau pentru susținerea sistemului imunitar

Iarna pune o presiune mai mare pe sistemul imunitar. Cald în casă, frig afară, aer uscat, cei din jur bolnavi. Este nevoie de un sistem imunitar mai puternic. Vă recomandăm să măriți doza de Sambucol în timpul iernii (a se vedea indicațiile pentru detalii) sau să folosiți produse din gama Immuno Forte.

Când nu ești "în apele tale"

Când simți că “te ia ceva”, suplimentează cu Sambucol, în plus față de tratamentul tău uzual, pentru a întări sistemul imunitar și a te recupera mai repede.

La începutul anului școlar

Școala poate fi un teren ideal de reproducere al germenilor care provoacă răceli și gripe, mai ales că aceștia pot supraviețui pe suprafețele din clasă și până la 72 de ore. Sambucol® stimulează simplu și eficient sistemul imunitar al copiilor, pentru o rezistență sporită.

La drum

Avioanele, transportul în comun, clădirile cu aer condiționat și zonele publice aglomerate aglomerate îți solicită întotdeauna sistemul imunitar. Îți recomandăm capsulele Immuno Forte sau comprimatele Immuno Forte Effervescent pentru bagajul de mână.

Înainte de un eveniment important

Suplimentează Sambucol pentru a sprijini sistemul imunitar înainte de o ocazie importantă, precum o nuntă, o vacanță sau în perioade stresante, precum examene sau interviuri.

Scroll to Top

Folosim cookie-uri pentru a vă personaliza experiența pe site-ul nostru. Prin apăsarea butonului “OK”, confirmați că sunteți de acord cu utilizarea acestora, în conformitate cu politica noastră privind modulele cookie.