Free shipping over 175 lei

TRANSPORT GRATUIT PESTE 175 LEI

0722-234-605

De ce Sambucol?

Bobițe mici, dar puternice

Sambucol cu Soc Negru oferă un mod natural de acțiune, în 3 moduri:

  • PROTECȚIE: suportă mecanismele naturale de apărare ale organismului
  • IMUNITATE: protejează celulele împotriva stresului oxidativ
  • ENERGIE: ajută la funcționarea normală a metabolismului energetic, luptă împotriva oboselii și a extenuării.

Proprietățile dovedite ale socului, la care se adaugă vitamina C și zinc, fac din Sambucol unul din suplimentele nutriționale de top pentru suport sistemului imunitar.

Berry Defence Bubble

Testat Științific

✔ Dezvoltat de Oameni de Știință

✔ Recomandat de Experți

Un virolog de talie internațională a adus în prim plan socul și proprietățile sale și a redeschis conversația pe acest subiect, conversație începută din antichitate. Sambucol este suplimentul original utilizat în cele mai multe studii clinice despre fructul de soc și beneficiile lui.

Scientifically Tested Bubble

Standarde de Fabricație

Procesul patentat de extracție și fabricație al produselor ding gama Sambucol conservă și maximizează proprietățile esențiale ale socului.

Manufacturing Standards

S-u-p-e-r Delicios

Ușurința administrării este importantă pentru produsele Sambucol. De aceea, ne mândrim cu gustul produselor noastre. Sambucol este o gamă recunoscută pentru produsele specializate, eficiente și delicioase.

Întreaga gamă de produse Sambucol este disponibilă în diverse prezentări, pentru ca fiecare membru al familiei să găsească exact ceva potrivit. Poți consulta
Ghidul de Referință pentru mai multe informații.

Berry Delicious
Scroll to Top

Folosim cookie-uri pentru a vă personaliza experiența pe site-ul nostru. Prin apăsarea butonului “OK”, confirmați că sunteți de acord cu utilizarea acestora, în conformitate cu politica noastră privind modulele cookie.