Free shipping over 175 lei

TRANSPORT GRATUIT PESTE 175 LEI

0722-234-605

Despre sistemul imunitar

Sistemul imunitar apără organismul împotriva organismelor infecțioase și a altor invadatori. Printr-o serie de măsuri numite răspunsul imunitar, sistemul imunitar atacă organismele și substanțele care invadează sistemele corpului și cauzează boli.

O rețea de celule, țesuturi și organe colaborează pentru a proteja organismul. Celulele albe din sânge, numite leucocite, sunt importante. Două tipuri de bază ale acestor celule se combină pentru a depista și pentru a distruge organismele sau substanțele care cauzează boli.

Purple Leuk

În cele mai multe cazuri, sistemul imunitar îi ţine pe oameni sănătoși și previne infecțiile. Dar, uneori, problemele sistemului imunitar pot provoca boli și infecții. Sistemele imunitare ale unor oameni funcționează mai bine cu o dietã sãnãtoasã, un stil de viață sãnãtos sau pe baze genetice. Dar unii oameni sunt mai predispuşi la infecții.

Green Virus

O dietã sãracã în fructe şi legume proaspete (surse bogate de vitamine, minerale, și antioxidanți), și conţinut ridicat de zahăr și alimente procesate, poate avea un impact negativ asupra sistemului imunitar. Un stil de viață stresant și lipsa de exercițiu poate afecta, de asemenea, negativ sistemul imunitar.

Un sistem imunitar puternic este important pe tot parcursul anului deoarece joacă un rol semnificativ în viața noastră de zi cu zi.

Scroll to Top

Folosim cookie-uri pentru a vă personaliza experiența pe site-ul nostru. Prin apăsarea butonului “OK”, confirmați că sunteți de acord cu utilizarea acestora, în conformitate cu politica noastră privind modulele cookie.