Free shipping over 175 lei

TRANSPORT GRATUIT PESTE 175 LEI

0722-234-605

Protecția Socului Negru

0
0
Subtotal: 0.00 lei
Coșul este gol

Întrebări Frecvente

Sambucol este o gamă de suplimente alimentare cu gust delicios, având la bază calitățile unice ale fructului de soc. Boabele de soc conțin flavonoide naturale (fitonutrienți), cunoscute ca antioxidanți puternici. Gama Sambucol Immuno Forte include, pe lângă extract de soc, vitamina C și zinc.

Sambucol® este produs din fructul întreg de soc, nealterat. Fiecare sticlă de Sambucol® conține sute de bobițe de soc. Gama Sambucol Kids include în plus vitamina C. Gama Sambucol Immuno Forte include, pe lângă extract de soc, vitamina C și zinc. Rugăm consultați instrucțiunile de folosire individuale pentru fiecare produs.

Sambucol are la bază un mecanism natural, care acționează în 3 moduri. Ingredientele active cheie din Sambucol sunt fructele naturale de soc, vitamina C și zinc. Studiile au arătat că socul conține fitochimicale cunoscute sub numele de flavonoide. Socul conține antocianine, o clasă de flavonoide are acționează ca antioxidanți puternici, susținând sistemul imunitar și protejând celulele organismului. Dintre toate fructele, fructele de soc reprezintă una dintre cele mai concentrate surse de  antocianine.Acestea sunt responsabile pentru pigmentarea violetă a fructelor de soc! Studiile au arătat că antocianinele din soc pot stimula producția de citokine*, proteinele care acționează ca mesageri în sistemul imunitar. Astfel, acestea îmbunătățesc răspunsul imun al organismului.

Vitamina C este solubilă în apă, ceea ce înseamnă că nu poate fi stocată în organism. Trebuie să o luăm din surse alimentare. Ea este un antioxidant care poate contribui la neutralizarea radicalilor liberi din organism și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, susținerea metabolismului și reducerea oboselii.

Zincul  este un mineral cu numeroase beneficii pentru organism, contribuind inclusiv la menținerea funcțiilor normale a sistemului imunitar. Mai mult, zincul protejează celulele din organism împotriva stresului oxidativ.

* Porter, R. S., and Bode, R. F. ( 2017) A Review of the Antiviral Properties of Black Elder (Sambucus nigra L.) Products. Phytother. Res., 31: 533- 554. doi: 10.1002/ptr.5782.

Socul se referă la mai multe varietăți ale arbustului de soc, cu mănunchiuri de flori albe și fructe negre sau negre-violet, pline de fitonutrienți. Cel mai frecvent sortiment este Sambucus nigra, cunoscut și sub numele de soc european sau soc negru. 


Detalii cu privire la întrebuințările socului au fost înregistrate din cele mai vechi timpuri. Hipocrate (460-370 î.Hr.), cunoscut drept „Tatăl Medicinei” numea socul “cufărul de medicamente ale naturii”. Fiind prețuite pentru caracteristicile lor, fructele de soc au fost folosite, din timpuri străvechi, pe tot parcursul anului. Astfel, erau preparate sub formă de conserve, vinuri, sucuri concentrate și se foloseau și ca și potențiator de aromă și culoare pentru alte băuturi. Aceste utilizări se bazează pe proprietățile antioxidante ale socului. Mai recent, socul a fost folosit ca supliment alimentar și utilizat în produse care conțin extract din boabe de soc.

DrMadeleine Mumcuoglu, un virolog de renume internațional, a readus proprietățile a socului în farmacia modernă și în rețelele magazinelor cu produse naturiste. Sambucol este produsul a peste 20 de ani de cercetare științifică și formula originală pe bază de soc utilizată în reviste științifice. Sambucol este cel mai cercetat produs pe bază de soc din lume.

Nu toate extractele de soc sunt identice. Sambucol este extractul original de soc introdus acum mai bine de 25 de ani de virolog de renume mondial. Sambucol utilizează aceeași formulă patentată de suc de soc natural echilibrată, utilizată în studiile științifice publicate pe plan internațional. Această metodă distinctă de fabricație păstrează și maximizează beneficiile naturale pentru sănătate ale fructelor, pentru a garanta proprietăți consistente de susținere a imunității.

Sambucol este un supliment alimentar care este consumat pe cale orală. Vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare a produsului înainte de utilizare. Sambucol este disponibil într-o gamă largă de prezentări, inclusiv lichide, pilule, jeleuri, tablete, comprimate masticabile și comprimate efervescente.

Sambucol pot fi utilizat zilnic pentru protecția sistemului imunitar. În sezonul rece sau pentru sprijin suplimentar, doza poate fi crescută. Vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare a produsului înainte de utilizare, sau întrebați medicul sau farmacistul.

Da, toate produsele Sambucol sunt potrivite pentru copii, vârstele variind în funcție de produs. Vă rugăm să consultați instrucțiunile de folosire individuale sau Ghidul de Referință.

Da, Sambucol are o gamă de produse potrivite pentru adulți, inclusiv vârstnici. Vă rugăm să consultați pachetele de produse individuale sau Ghidul de Referință. Dacă vă aflați sub supraveghere medicală sau sub tratament, consultați întotdeauna medicul sau farmacistul înainte de a lua Sambucol.

Adresați-vă personalului medical înainte de a lua Sambucol dacă sunteți sub supraveghere medicală, luați medicamente, sunteți gravidă sau alăptați.

Niciunul dintre produsele Sambucol nu conține coloranți artificiali. Produsele își obțin culoarea în mod natural de la socul negru.

Siropul Sambucol Original, siropul Sambucol Kids și capsulele Sambucol Immuno Forte nu au niciun fel de arome adăugate. Celelalte produse din gamă conțin arome naturale, din fructe de pădure. Niciunul din produse nu conține arome artificiale.

Trei dintre produsele Sambucol conțin îndulcitori artificiali. Sambucol Immuno Forte Sugar Free, sirop, conține sorbitol. Comprimate efervescente Sambucol Immuno Forte conțin sucraloză și sorbitol. Comprimatele Sambucol Immuno Forte conțin, pe lângă îndulcitorul natural ștevia, și maltitol.

Siropurile Sambucol (Original, Kids, Immuno Forte și Immuno Forte Sugar Free) conțin conservanți pentru a ajuta la stabilizarea produselor și pentru a preveni proliferarea microbilor și degradarea gustului. Următoarele produse nu conțin conservanți:

  • Immuno Forte Effervescent 
  • Sambucol Immuno Forte Capsules
  • Immuno Forte Pastilles
  • Immuno Forte Gummies
  • Kids Gummies
  • Teddy Bears

Notă: la momentul acesta, produsele Immuno Forte Pastilles și Kids Teddies nu sunt comercializate pe piața din România.

Produsele Sambucol selectate mai jos nu conțin zahăr (conțin numai zahărul existent în mod natural în fructe). Acestea sunt:

  • Sambucol Immuno Forte Sugar Free, sirop
  • Sambucol Immuno Forte Effervescent
  • Sambucol Immuno Forte Capsules

Da, toate produsele Sambucol sunt potrivite pentru un stil de viață vegetarian.

Majoritatea produselor Sambucol sunt potrivite pentru un stil de viată vegan. Singurele excepții sunt Sambucol Immuno Forte Pastilles (conțin miere) și Sambucol Extra Defence Liquid (conține vitamina D3, derivat din lanolină, extrasă din lână de oaie). Niciunul din aceste două produse nu se comercializează momentan în România.

Se recomandă depozitarea produselor din gama Sambucol într-un loc răcoros și uscat, la temperaturi sub 25°C.

Adresați-vă personalului medical înainte de a lua Sambucol dacă sunteți sub supraveghere medicală, luați medicamente, sunteți gravidă sau alăptați.

Nu au fost identificate interacțiuni între soc și alte medicamente din literatura de specialitate publicată la nivel mondial. În orice afecțiune medicală, pacientul trebuie să consulte medicul sau farmacistul înainte de a utiliza orice suplimente sau medicamente.

Te rugăm să ne contactezi la [email protected], prin intermediul secțiunii Contact de pe site sau sună-ne la 0722-234-605, să te îndrumăm la cel mai apropiat magazin.

Scroll to Top

Folosim cookie-uri pentru a vă personaliza experiența pe site-ul nostru. Prin apăsarea butonului “OK”, confirmați că sunteți de acord cu utilizarea acestora, în conformitate cu politica noastră privind modulele cookie.