Free shipping over 175 lei

TRANSPORT GRATUIT PESTE 175 LEI

0722-234-605

Ce este Sambucol?

Secretul nostru constă în extractul de soc.

Sambucol reprezintă o gamă de suplimente alimentare delicioase, care utilizează calitățile unice ale socului. Socul conţine flavonoide naturale, care conțin din abundență antioxidanţi. Gama Sambucol Immuno Forte conține în plus vitamina C și zinc, bine-cunoscute pentru capacitatea lor de a susține sistemul imunitar.

Coș de cumpărături | Sprijin imunitar | Sambucol®, cu extract de soc

Socul este folosit de secole ca remediu natural. Fiecare sticlă de Sambucol conține sucul a sute de bobițe de soc. Socul este printre alimentele cu cea mai mare capacitate antioxidantă. Ca și termen de referință, are capacitate antioxidantă dublă față de afine sau merișor. Antioxidanții întăresc sistemul imunitar prin neutralizarea efectului dăunător al radicalilor liberi.

Sambucol este suplimentul original de pe bază de extract de soc care întărește sistemul imunitar, pentru ca tu și familia ta să vă menţineţi sănătoşi pe tot parcursul anului.

Coș de cumpărături | Sprijin imunitar | Sambucol®, cu extract de soc

Istoric Sambucol

Un virolog de renume mondial a dezvoltat Sambucol în 1991, în urma cercetărilor asupra proprietăților antioxidante semnificative ale bobițelor de soc. Acest lucru se datoreaază unui anumit timp de flavonoide numite antocianine. Acestea sunt cele care dau culoarea albastru închis și mov închis a fructelor, printre care și socul. Aceste flavonoide au o capacitate remarcabilă de a stimula sistemul imunitar. Ele reprezintă antioxidanţi naturali puternici care protejează celulele organismului împotriva radicalii liberi.

Dr. Madeleine Mumcuoglu a recunoscut potențialul flavonoidelor din soc și a pus la punct un proces unic de extracție și fabricație, care face ca beneficiile naturale ale fructului de soc să fie păstrate și maximizate. De atunci, Sambucol a devenit un supliment de încredere, cu utilizatori fideli în întreaga lume.

Sambucol este vândut în prezent în peste 50 de țări din lume și este #1 în topul vânzărilor în categoria sa, la nivel mondial.

Contactați-ne | Sambucol®, cu extract de soc | Sprijin imunitar

Dr. Madeleine Mumcuoglu

De ce Sambucol?

Puțină explicație științifică

Sambucol Soc oferă un mod natural de acțiune, pe 3 căi. Socul, combinat cu vitamina C și zinc, ingrediente recunoscute pentru rolul lor în protecția celulelor împotriva stresului oxidativ, fac din Sambucol unul din cele mai eficiente suplimente alimentare pentru suport imunitar.

  • Dezvoltat de oamenii de știință
  • Recomandat de experți

Un om de știință renumit a adus beneficiile socului pentru sănătate în farmacii moderne și în magazine cu alimente sãnãtoase.

Aproape 30 de ani de cercetare științifică face Sambucol cel mai intens cercetat produs de soc din lume.

Sambucol este formula originală de soc publicată în reviste științifice în care au încredere milioane de oameni din întreaga lume.

Testat Științific

Testat științific

Calitatea producției

Sucul de soc folosit în producția Sambucol este identic cu cel folosit în studiile științifice, publicate la nivel mondial, despre fructul de soc și beneficiile lui. Metodele de extracție și fabricație implicate în procesul de producție fac ca beneficiile naturale ale fructului de soc să fie păstrate și maximizate, în paralel cu controlul strict al consistenței loturilor.

Socul folosit în producția Sambucol este cultivat și recoltat respectând GMP (Good manufacturing practices, Bune Practici Agricole), asigurând trasabilitatea completă a procesului. Sezonul de recoltare pentru Black Elderberry are loc de la mijlocul lunii august până la mijlocul lunii septembrie. Printr-o colaborare strânsă între ferme, oamenii de știință și producători, este asigurată sustenabilitatea produsului.

Sezonul recoltei are loc în Austria și Ungaria în perioada august-septembrie, când fructele sunt coapte, suficient de mari și boboțele au devenit de culoare purpuriu-neagră. Folosim numai soiul de soc premium Haschberg, iar recoltarea se asigură manual, din arbuști selecționați, cultivați în livezi exclusive. Socul Haschberg   are conținut de antocianină chiar și dublu comparat cu socul comun și superior chiar și soiurilor similare (Sambucus Nigra L (Europa)).

Finalizează comanda | Sambucol® cu extract de soc | Sprijin imunitar

Livada Sambucol Haschberg

Sambucol folosește sute de tone de soc în fiecare an și este un brand de încredere, care se califică în conformitate cu legile europene stricte privind sucul de fructe. Alți producători pot folosi același soi; cu toate acestea, procesul specific de producție Sambucol face ca beneficiile naturale ale fructului de soc să fie păstrate și maximizate.

  • Fructele noastre sunt culese manual o dată pe an, măcinate și presate la rece, folosind tehnologie de ultimă oră.
  • Microfiltrarea suplimentară asigură conservarea celor mai înalte niveluri de fitonutrienți.
  • Sucul este stocat într-un sistem aseptic, fără solvenți, fără alcool.

Atunci când este gata de fabricație, fiecare lot este transportat la unitățile noastre europene de producție unde produsul finit se fabrică în condiții complete GAP/GMP (Good Agricultural Practices/Good Manufacturing Practice; Bune Practici Agricole/ Bune Practici de Fabricație).

Standarde de fabricație

Bobițe mici, dar puternice

Finalizează comanda | Sambucol® cu extract de soc | Sprijin imunitar

Livada Sambucol Haschberg

Gustul

Ușurința consumului este importantă pentru Sambucol, iar acest lucru se datorează în mare parte gustului. Sambucol este un furnizor bine-cunoscut de produse de specialitate, eficiente, delicioase.

Sambucol are o gamă completă de produse în mai multe formate delicioase, potrivite pentru întreaga familie. Vă rugăm să consultați Ghidul de referință pentru mai multe informații.

Socul este S-U-P-E-R delicios

S-U-P-E-R Delicios

Scroll to Top

Folosim module de tip cookie pentru a a-ți optimiza experiența pe site-ul nostru. Dacă alegi să continui navigarea înseamnă că ești de acord cu utilizarea acestora.