Free shipping over 175 lei

TRANSPORT GRATUIT PESTE 175 LEI

0722-234-605

Protecția Socului Negru

0
0
Subtotal: 0.00 lei
Coșul este gol

Ce este Sambucol?

"Secretul" nostru constă în bobițele de soc negru

Sambucol® este o gamă de suplimente alimentare naturale și cu gust delicios, formulate pe baza calităților unice ale fructelor de soc negru. Acesta conține flavonoide, care sunt bogate în antioxidanți. Gama Immuno Forte conține în plus vitamina C și zinc, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Black Elderberry Closeup

Socul este folosit de secole ca și remediu natural. Sambucol® este produs din fructul întreg de soc negru, natural și nealterat. Fiecare sticlă de Sambucol® conține aproximativ 350 de de bobițe de soc negru. Socul este printre alimentele cu cea mai mare capacitate antioxidantă din lume, aceasta fiind dublă față de orice alt fruct. Antioxidanții conferă suport imunitar și neutralizează efectele radicalilor liberi.

Sambucol® este suplimentul original utilizat în cele mai multe studii clinice despre fructul de soc și beneficiile lui.

Istoric Sambucol®

1991, anul de lansare Sambucol®

Un virusolog de renume mondial a dezvoltat Sambucol® în 1991, după ce a cercetat timp de 20 de ani proprietățile antioxidante ale bobițelor de soc negru. Flavonoidele (antociani sau antocianine) prezente în boabele de soc negre se găsesc în principal în pigmenții fructelor de culoare albastru închis și violet profund. Flavonoidele sunt antioxidanți puternici, naturali. Ei ajută la prevenirea potențialele daune celulare cauzate de radicalii liberi. Aceștia au o capacitate remarcabilă de a stimula sistemul imunitar al organismului.

Dr Madeleine Mumcuoglu
Scroll to Top

Folosim cookie-uri pentru a vă personaliza experiența pe site-ul nostru. Prin apăsarea butonului “OK”, confirmați că sunteți de acord cu utilizarea acestora, în conformitate cu politica noastră privind modulele cookie.