Free shipping over 175 lei

TRANSPORT GRATUIT PESTE 175 LEI

0722-234-605

Ce este Sambucol?

Secretul constă în extractul de soc

Sambucol® este o gamă de suplimente alimentare cu gust delicios, formulate pe baza calităților unice ale fructelor de soc. Fructul de soc conține flavonoide, care sunt bogate în antioxidanți. Gama Immuno Forte de la Sambucol® conține vitamina C și zinc, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la funcționarea normală a sistemul imunitar.

Fructe de soc

Socul este folosit de secole ca remediu natural. Sambucol® este produs din fructul întreg de soc, nealterat. Fiecare sticlă de Sambucol® conține sute de bobițe de soc. Socul este printre alimentele cu cea mai mare capacitate antioxidanta din lume și are capacitate antioxidantă dublă față de orice alt fruct. Antioxidanții întăresc sistemul imunitar și neutralizează efectul nociv al radicalilor liberi.

Sambucol® este suplimentul original utilizat în cele mai multe studii clinice despre fructul de soc și beneficiile lui.

Detalii despre gama Sambucol®

Istoria Sambucol®

Un virolog de renume mondial a dezvoltat Sambucol® în 1991, după ce a cercetat timp de 20 de ani proprietățile antioxidante ale bobițelor de soc negru. Flavonoidele (antociani sau antocianine) prezente în boabele de soc negre se găsesc în principal în pigmenții fructelor de culoare albastru închis și violet profund. Flavonoidele sunt antioxidanți puternici, naturali. Ei ajută la prevenirea potențialele daune celulare cauzate de radicalii liberi. Ei au o capacitate remarcabilă de a stimula sistemul imunitar al organismului.

Dr Madeleine Mumcuoglu
Scroll to Top

Folosim module de tip cookie pentru a a-ți optimiza experiența pe site-ul nostru. Dacă alegi să continui navigarea înseamnă că ești de acord cu utilizarea acestora.